Μπορείτε να εξοφλήσετε μία παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας.
  • Με αντικαταβολή.

Μπορείτε να παραγγείλετε on-line τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε με μετρητά (ή κάρτα σε περίπτωση που επιλέξατε την υπηρεσία παράδοσης εντός της ημέρας) την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 2.50 ευρώ.

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa / Mastercard)

Οι συναλλαγές στο e-shop μας πραγματοποιούνται, μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Eurobank, με απόλυτη ασφάλεια. Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Eurobank ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα σας μεταδίδονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο ζητούνται κατά την διάρκεια της πληρωμής από την εφαρμογή της τράπεζας. Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι

EUROBANK: IBAN GR5002604320000240200278164

Όνομα Δικαιούχου: ΧΙΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ.ΙΚΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα θα πρέπει να επιβαρυνθείτε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία σας. Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλετε στο τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να είναι ίσο με το σύνολο της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων αποστολής. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι.